Himzo
Maakt IT in de zorg overzichtelijk


Wie is Himzo?

Het is onze passie om IT in de zorg overzichtelijk te maken en u te helpen IT ondersteunend te laten zijn aan de zorgverlening.

Himzo maakt daarbij gebruik van best practices en de meest geavanceerde oplossingen. Himzo wordt geleid door Jan Hoogstra.

Ik ben een ervaren IT-adviseur en projectmanager in de zorg. Na 18 jaar bij KPMG te hebben gewerkt ben ik Himzo (Hoogstra Informatie- en project Management Zorg Organisaties) begonnen.

"In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan met het analyseren van (zorg)organisaties, (zorg)processen en projecten en de vertaling van wensen/eisen van zorginstellingen naar de mogelijkheden van ICT.  Met adequate inzet van ICT maken we de zorgsector efficiënter, verbeteren we de kwaliteit en verminderen we de kosten.

Naast opdrachten als IT-audits en het opstellen van IT-strategieën, heb ik hands-on ervaring als informatiemanager en programma-/projectmanager. Zo ben ik projectmanager geweest van ECD-implementaties en ERP/HR-implementaties (met name AFAS Profit).

Ik ben een specialist op het gebied van raakvlak IT en business, waarbij ik de vertaling maak van de wensen/eisen vanuit de zorg naar de mogelijkheden van ICT."

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn